IMPLANTOLOGIJA

Zdravi zubi čine da se osećate atraktivno, ali su presudni i za mnogobrojne svakodnevne aktivnosti, i nedostatak jednog ili više zuba uslovljavaju brojne funkcionalne i psihološke neprilike.

IMPLANTOLOGIJA

Nedostajući zubi mogu biti nadomešćeni brojnim procedurama, ipak, idealna nadoknada izgubljenih zuba, kako u estetskom (prirodan izgled), tako i u funkcionalnom pogledu (dugoročnost) jedino je moguća postavkom implantata.

Zahvaljujući modernim rešenjima i naučnim dostignućima u implantologiji i protetici, danas je moguća laka, apsolutno bezbedna i efikasna terapija bezubih predela vilica.

Implant zamenjuje koren zuba u vilici i stimuliše kost, čime sprečava njen gubitak koji se inače odvija nakon vađenja zuba i pod pritiskom proteza.

Aftercare of dental implants.pdf - download

Nisu svi implantati isti!

Straumann , kompanija sa kojom srađujemo, globalni je lider u proizvodnji implantanta (oko 10 miliona ugrađenih) i istraživanju na polju implantologije. Straumann implantati svojim dizajnom pružaju rešenje za sve pacijenate, za sve indikacije i tipove kosti, a specijalna površina omogućava brzu nadoknadu zuba kao i doživotnu garanciju!

Straumann aplikacija za pacijente - preuzmite


NAZAD NA USLUGE