ULEPŠAVANJE OSMEHA

Estetske krunice

Bezmetalne krunice ne sadrže “crni” metal kao osnovu, što doprinosi vrhunskom estetskom učinku. Estetske krunice se pažljivo planiraju i izrađuju kompjuterskom (CAD/CAM) tehnologijom, što obezbeđuje izvanrednu preciznost izrade i idealno prijanjanje krunice na zub. Time se čuva okolno meko tkivo, od čega zavisi zdravlje desni, a time i dugoročnost protetskog rada.

Uz detaljnu analizu i tesnu saradnju sa najboljim i najopremljenijim stomatološkim laboratorijama, dobijamo besprekorne rezultate i individualno profilisanu terapiju.

Slučajevi - Estetske krunice

Wax up

Wax up je 3D model koji predstavlja plan i predlog konačnog izgleda, što omogućava pacijentu da pre početka terapije stekne utisak o izgledu budućih zuba i pomogne pri predlaganju svoje vizije, kako bi aktivno učestvovao u kreiranju estetike osmeha.

Veniri - keramičke fasete (ljuspice)

Veniri - keramičke fasete (ljuspice) - podmladite svoj osmeh. Minimalno invazivna metoda, ponekad i bez brušenja zuba. Keramičikm fasetama postiže se efekat pravilnog niza i divnog osmeha za kratko vreme.

Beljenje zuba

Efikasna i sigurna metoda. Tamnija boja zuba se uspešno i dugotrajno prevazilazi. Moguće je momentalno beljenje u ordinaciji što predstavlja polučasovnu proceduru koja odmah daje rezultate. Druga opcija je pomoću indiviualnih folija koje pacijent nosi u slobodno vremene po instrukciji lekara. Obe metode su bezbolne i bezbedne.

Slučajevi - Beljenje zuba  

Vremenom, lečeni zubi gube svoju prirodnu boju i mogu značajno odudarati od ostalih. Postoje metode za uspešno izbeljivanje i vraćanje željene nijanse.

Produžavanje kruna tzv. (gummy smile)

Rešava se preoblikovanjem konture gingive čime zubi se poboljšava proporcija zuba i desni, a osmeh postaje skladniji.

Slučajevi - Gummy smile  

Podizanje zagrižaja

Vremenom se zubi troše, što dovodi do gubitka visine zagrižaja. Pored funkcionalnih problema (vilični zglob i žvakanje) esteski neostatak je veoma uočljiv. Dolazi do skupljanja donje trećine lica i izražene pojave linija (bora) oko usta. Multidisciplinarnim pristupom ovom problemu, uspešno se uspostavlja normalna funkcija vilica, a lice dobija nekadašnji "mlađi" izgled.

Slučajevi - Podizanje zagrižaj  

Estetske plombe

Najnovija generacija belih (kompozitnih) plombi omogućava savršene estetske rezultate uz odlična fizička svojstva.

NAZAD NA USLUGE